Egyelőre kísérleti jelleggel elindítunk egy fórumot. Ha bandát keresel, vagy banda keres valakit, eladnád, elcserélnéd a hangszered, nyugodtan dobj egy üzenetet ide: Zenészapró | zenész fórum

                

garazszene@gmail.com

Oldalunk amatőr zenészeknek, zenekaroknak biztosít felületet a megjelenéshez. Mielőtt zenét küldesz, olvasd el az »Így küldj zenét« menüt!

Kiamo, a punk-rocker

2013.09.25. 18:19 -pity-

Kiamo küldött nekünk két videót, s egy hanganyagot, amiket most közkinccsé teszünk itt a blog hasábjain. A zenész jelenleg egyedül nyomja fel a sávokat, a dobot pedig számítógépes programmal szerkeszti a zene alá. Érdemes meghallgatni a korai felvételeket is, ígéretes anyag mind.

Kiamo.jpg

Akkor egy kicsit magamról és az eddigiekről. A nevem Orendt Gyula, de mindenki csak Kiamo, azaz Kémónak hív. 83-ban születtem Miskolcon. 99 környékén két sráccal megalakítottuk az INFECTION néven futó underground rap csapatot, kisebb partikon léptünk fel, indultunk egy két tehetségkutatón több kevesebb sikerrel. Dolgoztunk a felvételeken, amiből el is készült pár, Ilyen például a Minden véget ér című szám. Pár év után feloszlott a kis csapat, valahogy kimerült az érdeklődés a többiek részéről. Érdekelt a dolog így hát gitárt ragadtam és pöngettem. 2011-ben csináltam egy spontán videót egy Alvin és a mókusok covert, egyszerű vebcamos egy szál gitáros dolog.

Aztán az egykori Nem Probléma basszusgitárosa Koncsol Csaba megkeresett, hogy látta a produkciót, és bejött neki a dolog, kellene csinálni egy bandát, gondoltam miért is ne. Tagkeresés ment közbe eszmecserék folytak. 

Megtaláltuk gitárosunkat Üveges Dávid személyében és már csak dobosunk nem volt. Elkezdtünk akusztikban egykori Nem Probléma számokat átdolgozni, a szövegeit Csabi írta annó. Idővel sajnos úgy alakult a dolog, hogy Csabi kiszállt a projectból, így hát új basszerest kerestünk, és így jött a képbe az új basszeros, az egykori Söröm zenekar egykori dobosa, Csege Viktor.

Már csak dobosunk nem volt. Felkértem egy régi barátomat, Fodor Tamást, hogy legyen a dobosunk, örömmel fogadta el a felkérést, régebben már zenélgettünk együtt, más műfajokban. Szóval teljes lett a létszám, megalakult a Keep Rollin' néven futó zenekarunk. Az irányvonal a hip-hop és a metál keveréke rapcore/nu-metal volt. Nem foglalkoztunk feldolgozásokkal, jöttek az újabb és újabb saját ötletek elkészült az első felvételünk a Jók lehetnénk! címre hallgató kis nóta (sajnos nem stúdió minőségben).

A számok íródtak, a próbák zajlottak, ment minden, ahogyan kell mennie, egyre jobban összeállt a zenekar stílusa. Elkészült a második felvételünk is az Elfojtott érzések. Aztán becsapott a villám, lehetőség nyílt számomra hogy Londonba dolgozzak, és éltem a lehetőséggel. Nagyon nehéz volt kiszállni a bandából, de az élet már csak ilyen. A zenekar aktívan keresett a helyemre énekest, de sikertelen volt a dolog, azóta passzív a Keep Rollin' zenekar.


Szóval itt élek most Londonban. Instrumentálokat csinálgattam, ötletelgettem, majd aztán úgy döntöttem felveszem Farkas voltál című nótát, bár inkább punk/rock stílusba sorolható ez a változata. Az eredeti verzió másképp szólt amit sajnos már a Keep Rollin' keretein belül nem sikerül felvenni.

Jelenleg egyedül játszom fel a sávokat, a dobot pedig szerkesztem programokkal. Remélem még hallotok rólam, és remélem élvezitek a zenémet, hiszen ez a zenész fizetsége!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása